+31646294809
info@johnbreukels.com

Bestaat een Spirituele Gave?

Bestaat een Spirituele Gave?

Dit keer eens een kort blogbericht over het fenomeen: ‘Spirituele Gave’ …Echter, laten we eerst eens logisch bekijken wat een ‘gave’ is, en wat er in de huidige schijn-spiritualiteit met ‘gave’ wordt beoogd:

Wellicht een goed plan om eerst eens op het woord ‘Gave’ te gaan ‘Googelen’, en wat blijkt: Gave is een plaats (freguesia) in de Portugese gemeente Melgaço en telt 280 inwoners.

De Gave is een kanaal tussen de dorpen De Poffert en de Oostwold. Het was ooit een 3,4 km lang onderdeel van de vaarweg tussen Groningen en Friesland. Nadat in 1616 een verkorting van het Hoendiep was gegraven, raakte dit deel als vaarweg in verval.

Waarom hebben sommige mensen het dan over een “spirituele GAVE?
Wel, om de ander de laten denken dat zij bijzonder zijn en de ander niet, want die zou dan geen gave hebben?
Okay, ik ben al vanaf mijn jonge kinderjaren heldervoelend en helderwetend. Anderen zijn in staat om te zien, te horen, te ruiken, of wat dan ook buiten de 5 fysieke zintuigen.
Maar een gave? NEE!

Toen ik naar deze aarde kwam om een menselijke vorm aan te nemen ben ik niet eerst langs een zogenaamde X-factor jury gekomen die heeft bepaald dat ik iets mocht krijgen en anderen niet!

CONCLUSIE: EEN GAVE BESTAAT NIET!
Een spirituele gave bestaat al helemaal niet. ja, alleen bij charlatans die zeggen dat ze een gave hebben, waardoor ze onnozele zielen kunnen aantrekken en ze pseudo- of schijn-spiritualiteit verkopen voor veelal heel veel geld.
Wel, het is mogelijk dat je jezelf de talenten en vaardigheden herinnert (kijk eens naar kleine kinderen die nog puur zijn), of dat je op latere leeftijd de bepaalde talenten hebt ontwikkeld, door een bewustzijnsverruiming van het lagere zelf (ego) naar de hogere essentie (wie jij werkelijk bent).

Iedereen kan dus zelf onderzoeken of ontdekken wat jouw eigen talent is: Iets dat je van nature hebt meegenomen op je zielenreis! En wat mij betreft is het nu de tijd om een ieder ander te helpen om zijn/haar talenten naar boven te halen en te gebruiken voor het hoogste goed. Het zou deze wereld zoveel mooier maken…
Weet je niet of jij talenten hebt, of heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van je hogere essentie en je vaardigheden?

Neem gerust contact met mij op…

Eindelijk van Onder-Wijs, naar “Bewust-Eigen-Wijs”

Namasté,
John Jagadiël Breukels

 

2 reacties

  1. Jesheja. schreef:

    Mooi gezegd (geschreven).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.