BE YOU®

Tijdens ons leven op aarde, wanneer de ‘Ik Ben-essentie’ een bewuste keuze heeft gemaakt om af te dalen achter de sluiers, en hier weer nieuwe ervaringen en lessen te leren, zijn we soms geneigd om de aangeboden lessen te zien als een probleem. Niets is minder waar: Een probleem is uitsluitend een probleem, als jij het wilt zien als een probleem …het zijn de inwijdingen van jouw leven! Een goede manier om het beste uit je leven te halen…
Is door naar je leerprocessen te kijken alsof het een avontuur is

Na verschillende ingrijpende persoonlijke levenservaringen in mijn eigen leven BE YOU® Life-Changing ontstaan. BE YOU is geen kunstje, is geen techniek. Het is gebaseerd op wat echt werkt! Geheel vanuit mijn eigen levenservaringen en processen deel ik nu graag met jou de wijsheid dat wij zelf in staat zijn om alles te veranderen.

Ik kreeg in januari 2014 de diagnose ‘Non Hodgkin lymfoom’ (lymfeklierkanker) en wist binnen 2 maanden te genezen door ‘niet’ tegen de ziekte te vechten! Genezen ging namelijk sneller door bewustzijn en acceptatie, want… zoals de header hierboven al mooi weergeeft: Voor die tijd dacht ik slim te zijn, ik wilde de wereld veranderen. Vandaag ben ik wijs, ik mag zelf de verandering mag zijn! 

Een ziekte (ofwel: Zeer Intelligente Energetisch Krachtige Transformerende Ervaring) komt echt niet door wat je eet, of rookt… Het komt je enkel op een confronterende manier iets over jezelf vertellen! Het is daarom schrijnend te zien dat men nog altijd een strijd levert tegen kanker, in plaats van te accepteren en te luisteren wat het je komt vertellen.

Juist het verschil tussen “vechten of accepteren” was tot 2013 mijn eigen leerproces. Ik was aan het vechten tegen onrecht, ik was aan het vechten tegen een corrupt systeem, kortom: ik leverde een strijd tegen alles waarvan mijn ego vond dat het onrechtvaardig was en niet strookte met de energie van liefde, vrede en harmonie. Echter, was totaal vergeten dat ik door elke dag weer in die strijd te zitten, mijn eigen liefde, vrede en harmonie saboteerde: Uit een strijd, een oorlog of een gevecht is nog nooit een winnaar gekomen, alleen verliezers! Mijn eigen lichaam liet mij dus een weerspiegeling zien van mijn leven, en hoe de wet van aantrekking daar direct op van toepassing is.

ISBN: 978 90 822633 0 5

De wet van aantrekking is slechts 1 van de 12 universele wetten, maar wel één die ons erop attendeert dat er naast de universele wetten nog veel meer wetten zijn: De esoterische wetten van een hoger kosmisch bewustzijn!  Het gehele traject van mijn persoonlijke genezing door acceptatie en bewustzijnsverruiming heb ik uitgebracht in mijn 1e boek: Health & Happiness (keuzes die we zelf maken). Tevens kun je in mijn boek lezen dat wij alles zelf creëren, zelf de scheppers van ons leven zijn, en… hoe ook jij de universele en kosmische wetten vóór je kunt laten werken, in plaats van te worstelen met de uitdagingen het leven en te vechten tegen het universum.

Ook jij kunt vanuit dit bewustzijn zelf met gemak en eenvoud de ‘bewuste’ schepper  van een mooier, gezonder, liefdevoller en harmonieus leven zijn.

 

ISBN: 978 90 822633 1 2

Het 2e boek in de reeks van BE YOU® is Miracle Light 13D – Bewustzijn en lichtcoderingen voor de nieuwe mens.
In 2012 was een groot deel van deze bewustzijnsverruiming een onlosmakelijk onderdeel van de 13 etherische diamanten ofwel; Bewustzijn en lichtcoderingen voor de nieuwe mens, in aanloop naar de toen veel besproken datum van 21 december 2012.
In 2015 heb ik het oorspronkelijke e-boek aangepast en herschreven naar het huidige moment, vooral omdat het bewustzijn en de lichtcoderingen voor de nieuwe mens, samen met de 13 etherische diamanten nog steeds van toepassing zijn en zullen leiden tot een nog hoger universeel en meerdimensionaal bewustzijn.

Je kunt ervoor kiezen om alles te ‘weten’ vanuit dit boek, maar je kunt deze hoger trilling ook ervaren (en leven) tijdens een 13D Weekend!

Wat doet BE YOU® nog meer?
Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke één-op-één sessies en consulten, waaronder:
Love Coaching – deze sessies zijn voor zowel Zelfliefde, evenals vraagstukken op liefdesgebied
Life Coaching – Geeft duidelijke richting aan jouw leven op aarde: Werk, hobby, geluk & gezondheid
Soul Coaching – om je zielendoelen en je levensmissie helder te krijgen

Kijk voor meer informatie op de pagina Consult

Daarnaast bied ik je diverse meerdaagse cursussen in 3 thema’s:
BE YOU® LOVE – ‘Reis naar jezelf’
BE YOU® LIFE – ‘Leef je eigen Droomwereld’
BE YOU® SOUL – ‘Transformatie Reis voor de Ziel’

En… wanneer jij er helemaal klaar voor bent, of je hebt de bovenstaande 3 BE YOU-thema’s afgerond, dan heet ik je van harte welkom om deel uit te maken van het BE YOU®-TEAM. De ultieme ervaring naar jouw droomleven is het BE YOU® Master-Creator weekend, waarmee je ervaart dat jij nooit meer hoeft te werken voor je geld… Het universum werkt voor jou!

Voor vragen en/of verdere informatie bel of mail mij: