+31646294809
info@johnbreukels.com

Creëer je droomleven: Alles wat je aandacht geeft groeit!

Creëer je droomleven: Alles wat je aandacht geeft groeit!

Het leven is in feite heel simpel! Het is onze manier van leven die het leven soms zo gecompliceerd maakt, echter… als jij de wetten van het Universum begrijpt, dan zal je merken dat een zorgeloos fijn en gelukkig leven ook voor jou is weggelegd.

Laten we het vandaag een hebben over een 2-tal van de 12 universele wetten: “de Wet van Aantrekking” en “de Wet van compensatie”. Maar voordat we daarop ingaan, wil ik je eerst iets uitleggen over onze ‘gedachten.’ Als je zou begrijpen hoe sterk gedachtekracht werkt, dan zou je nooit meer negatief denken, want… Wanneer je over iets nadenkt, of op welke manier dan ook aandacht geeft, dan wordt datgene geactiveerd in je vibratie. En hoe méér het in je vibratie is – in jouw energieveld – hoe méér de Wet van Aantrekking jou zal gaan matchen met soortgelijke zaken. We beseffen dat niet altijd, maar als je er op gaat letten zal je vaak in de lach schieten over de ongelooflijke alertheid en vindingrijkheid van die opmerkelijke synchroniciteit, …want “Toeval bestaat niet!”

Het is geen toeval als je soms aan iemand denkt en diegene belt jou op dat moment, of stuurt je een berichtje. Net zomin is het toeval dat je wereld plots in het teken van de ‘Bitcoin’ staat, als je zelf net bent begonnen met Bitcoin, of er op een andere manier aandacht aan geeft. Of je hele omgeving bestaat uit ouders met jonge kinderen, omdat je zelf net vader of moeder bent geworden… sterker nog: Zelfs als je een diepgewortelde kinderwens hebt. Nóóit eerder opgevallen! Probeer het maar eens uit, test het gerust het universum of de Wet van Aantrekking voor jou ook werkt! Zoek maar ‘ns een onderwerp uit, bijvoorkeur een onderwerp of een ding waar je niets mee hebt, of waar je nooit aan zou denken. Het mag en kan van alles zijn: Vogelnestjes in de herfst, een kerstboom in de zomer, een stad, een land of de titel van een boek… er zijn eindeloze mogelijkheden waaruit je willekeurig een onderwerp mag kiezen. Heb je iets gevonden? Denk er eens over, zoek ’t op, wat voel je erbij? …en kijk maar gewoon wat er die dag of avond gebeurt!

Wat je aandacht geeft groeit
Je zal verbaasd zijn over wáár je mee geconfronteerd gaat worden. Je kunt namelijk niet iets in je gedachtes (of in je gevoel) hebben en daar dan ’zomaar’ mee wegkomen. Je hoort iemand ineens wat zeggen over dat onderwerp, je maakt wat ziet het onderwerp, je leest het in de krant, je ziet, je hoort, je ruikt, je voelt iets, of er gebeurt iets waarvan je denkt: Nou… Dat is toevallig! Daar heb ik vanmorgen, vanmiddag of gisteren nog aan gedacht… Echter; Nee, dat is geen toeval, dat heb je zelf zo gecreëerd, omdat je de vibratie van dat ‘iets’ in je energieveld hebt toegestaan. Je hebt het aandacht gegeven. Alles wat je aandacht geeft groeit. Hoe méér energie je er aan gewijd hebt dus hoe méér je er over gepraat/gedacht en het gevoeld hebt, hoe grappiger het wordt natuurlijk.

Voed wat je prettig vindt… Ofwel, denk alleen aan mooie, liefdevolle, gewenste zaken en de situaties die voor jou wenselijk zijn. Hoe méér aandacht jij het schenkt, hoe méér het geactiveerd wordt in je energieveld. Hoe meer het in je energieveld is hoe duidelijker de Wet van Aantrekking jou gaat matchen met dezelfde soort zaken. Als het leuke gewenste dingen zijn: hartstikke fijn, blijf het aandacht geven. Blijf het voeden met plezierige gedachtes en waardering. Hét recept om dat fijne in je leven te houden.

Aandacht geven is energie geven
Wanneer het géén leuke, gewenste dingen zijn: voedt het dan niet langer met je aandacht! Ga er met je aandacht helemaal vandaan! Aandacht geven is energie geven, dus je voed de energie. Ga eens begrijpen dat wanneer de Wet van Aantrekking jou confronteert met alle ongewenste zaken in je leven, JIJ… ja, alleen ‘jij zelf’ die dingen zelf in je leven hebt geroepen. Door je aandacht, door er naar te kijken, erover te lezen, te praten, of erover te denken, te observeren, je er rot over te voelen… JIJ hebt dat gemanifesteerd, niemand anders! Hoe allemachtig krachtig is dat om te beseffen! Om je daar bewust van te worden! Dán pas kun je het omdraaien. En uiteraard geldt dat ook voor mooie gewenste zaken: JIJ hebt deze gemanifesteerd, tot leven geroepen in jouw leven, niemand anders! JIJ hebt zelf deze werkelijkheid gecreëerd en toegelaten, door je gedachtes, je intenties en vreugdevolle aandacht.

Compensatie uit het Universum!
De Wet van Aantrekking zal ons altijd matchen met datgene waar we aandacht aan schenken, over denken, praten en voelen. En het maakt de Wet van Aantrekking niks uit of iets ‘waar’ of ‘niet waar’ is, het evenaart of compenseert ons slechts met de energietrilling die we uitzenden. Besef dat iets ‘waar’ gaat lijken/worden als je er véél over praat, nadenkt, voelt, waardoor de Wet van Aantrekking je confronteert met dezelfde soort zaken, waardoor het nóg meer ‘werkelijkheid’ lijkt. En dan kom je automatisch bij ‘de Wet van Compensatie!

De Wet van Compensatie is een verlengstuk van de Wet van Aantrekking, maar ook van de Karmische Wetten (oorzaak en gevolg), in die zin dat ze de ‘rechtvaardige beloningen’ of ‘straffen’ weerspiegelt, die jij zal ontvangen voor de zaadjes die je hebt gezaaid. Het is een exacte wet die werkzaam is om nog grootsere dingen aan te trekken dan dat jij je ooit had kunnen voorstellen. Dit gebeurt wanneer de ziel zich afstemt op het Hogere Zelf ten dienste van anderen. Ik noem dat zelf “mijn intentie om onbaatzuchtig te handelen vanuit compassievolle dienstbaarheid!”

De Wet van Compensatie gaat dus over geven en ontvangen, maar vooral over het ‘delen’, omdat wij leven in een systeem van ‘ruilen’, – ‘voor wat, hoort wat’ – in plaats van onbaatzuchtig delen van jouw overvloed! Het is de wet die verzekert dat er voor iedereen wordt gezorgd door het Universum. Het is de manifestatie van de perfecte Orde in alle dingen, ofwel de ‘chaos’ in je leven, de tekorten en de onverzadigbare behoeften te laten verdwijnen. Een voorbeeld: Ben jij onbaatzuchtig naar een anderen, dan zal je gecompenseerd worden met meer liefdevolle zielen in jouw leven!
De wet is feilloos in haar ontwerp. In feite zegt de Wet van Compensatie dat er voor alles wat er wordt gegeven een teruggave zal plaatsvinden. Maar er zit een kronkel in deze wet die niet iedereen beseft. Deze wending wordt “de Wet van Tienvoudig Rendement” genoemd. Deze wet onthult dat als jij eenmaal gul vanuit het hart leert geven, het universum de gift met een tienvoudig rendement teruggeeft. Dit ondersteunt de vooronderstelling dat ‘het beter is te geven dan te ontvangen’.

Ik daag je uit om dit ook eens uit te proberen: De beiden wetten ‘werken’ voor ons allemaal, dus ook voor jou! In dat opzicht kun je je zelfs afvragen “waarom je zelf nog zou gaan werken”, als je begrijpt dat het Universum al voor jou werkt. Waar of niet waar? …het maakt niets uit. Wat is waarheid?! Jij bent met deze twee wetten al helemaal in staat om je eigen werkelijkheid te creëren! Ga ervoor!

Wil je leren hoe de Universele Wetten, de natuurwetten, en de Esoterische wetten van het hoger Kosmisch Bewustzijn ook voor jou kunnen werken? Maak dan een afspraak voor een sessie of personal coaching! KLIK HIER VOOR CONTACT!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.