+31646294809
info@johnbreukels.com

Workshop ‘De Heilige Graal’ – voor vrouwen

Workshop ‘De Heilige Graal’ – voor vrouwen

Wanneer:
27/01/2018 @ 11:00 – 16:00
2018-01-27T11:00:00+01:00
2018-01-27T16:00:00+01:00
Waar:
Retie
Kleineduinberg 5
2470 Retie
België
Kosten:
88,00
Contact:
John Breukels
+31646294809

De Interactieve Workshop ‘Werken met de Heilige Graal’ is een transformerende en helende reis voor vrouwen, echter de reisleider is een man… Is dat niet vreemd? Mijn visie is dat we zelf de dualistische gedachten in stand houden door elkaar te zien als twee tegengestelde opponenten. We zijn tenslotte allemaal één, beiden afkomstig uit dezelfde bron van liefde en licht, echter… in dit leven koos jij voor een vrouwelijk voertuig en ik koos het mannelijk voertuig om onszelf op aarde te kunnen presenteren en voortbewegen. De echte pijnlijke man/vrouw stukken kunnen we pas liefdevol gaan helen als we in een zuivere en vooral veilige verbinding zijn.

In deze workshop voor vrouwen zal mijn IK BEN zich kwetsbaar opstellen, waarbij ik een dienstbare representant voor de man of mannen in jouw leven zal zijn… de spiegel van het leven en je leerprocessen, op pad naar heling en het Bewustzijn van de Baarmoeder! Die ervaring brengt de energieën van pure, zuivere en Goddelijke Vrouwelijkheid bijeen voor de compositie van de Godin.

Door mijn hogere essentie, de vertegenwoordiger van het zuiver mannelijke, te verbinden met de hogere essenties van de vrouwen in de cirkel, zullen we tot onze ware kern kunnen komen. We zullen inzichten krijgen, waarmee we de dualiteit in de man/vrouw-stukken weer tot een optimaal magische eenheid kunnen brengen.
Vrouwen van nu, die in dit leven te maken hebben gehad met onderdrukking, machtsmisbruik, verkrachting, incest of welke vorm van (seksueel) misbruik dan ook, mogen ervaren dat het niet langer nodig is om de strijd tegen dit onrecht aan te gaan vanuit je hoofd, de geest!

Je heilige graal , de baarmoeder, resoneert met de kracht van onze moeder aarde. Je kunt haar hartslag zelfs tot in het diepste van je yoni ervaren, tenminste: als je alle haat, of gevoelens van onmacht en strijd uit je hoofd laat verdwijnen.

Veel vrouwen komen niet in hun werkelijke kracht van de Godin, door alle destructieve gedachten en te blijven mijmeren over: ‘Waarom ik?’ en ‘Waarom moest mij dit overkomen?’ Een dergelijke ervaring is natuurlijk nooit wenselijk, echter het is ook niet goed om telkens met je verleden bezig te zijn. Veel vrouwen voelen zich onbewust onwaardig vanwege hun verleden, maar hun verleden is verleden, voorbij, en het verleden bracht je naar het heden. Het maakt niet uit wat je verleden is. Of het nu om je verleden in dit leven of een vorig leven gaat. Het verleden is voorbij, het is verdwenen. Er is alleen het nu, deze ene seconde waarin je dit leest. Deze ene seconde is het enige moment dat het waard is geleefd te worden, omdat wanneer je probeert in het verleden te leven, de energieën van het verleden telkens in het nu gebracht worden. Ze hebben dan een enorme invloed op je energieveld, op je Chakra’s en zelfs op je emotionele lichaam, met alle fysieke klachten tot gevolg.

Om ervoor te zorgen dat je uit je hoofd komt, de geest kunt onthechten van deze oude energie, mag je eerst in liefde accepteren wat er gebeurt, door de kracht van de Godin aan te roepen. Daarna zal jij je weer één voelen met je heilige tempel, vooral door weer meer aandacht te schenken aan wie je werkelijk bent: “De Godin met de Heilige Graal”. Je hebt dan ook direct het antwoord op de vragen die je zo lang in je hoofd hebt laten rond spoken: De Godin met de Heilige Graal paste niet in de oude wereld met mannelijke overheersing… en dat kunnen we samen veranderen!

Veiligheid & Vertrouwen!
Hoewel de filosofie achter deze workshop uit de Siddhi Samyama Tantra komt, houden we onze kleren aan. Daarnaast ben je veilig in een kring met je ‘zusters’ en is er slechts één mannelijke representant, die zich tevens kwetsbaar en dienstbaar coachend zal opstellen om samen deze reis te maken.

De workshop wordt ondersteund met Heilige Graal olie van Light Miracles essentials (klik hier voor meer info), meditaties, rollenspellen en helende cirkels

De uitwisseling van energie voor deze workshop bedraagt € 88,00 per deelneemster.

Wil je jezelf direct inschrijven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.