+31646294809
info@johnbreukels.com

ABOUT

John Jagadiël Breukels

Namasté,
“Het mooiste dat je voor een ander kunt doen is niet alleen je rijkdom, geluk en wijsheid delen, maar aan hen te openbaren hoe zij hun eigen rijkdom, geluk en wijsheid kunnen vergaren…”

Vele mooie zielen kennen mij zoals ik nu ben, maar je hebt geen enkel idee wie of wat ik vroeger was en wat ik ervoor moest doen om hier te komen. Ik herinner me nog wel hoe het was om te leven in een te kleine beperkte wereld, op zoek naar liefde, op zoek naar geluk… En, na jaren van zoeken naar de antwoorden op de grote vragen in het leven, vond ik de puzzelstukjes van het hogere kosmisch bewustzijn en het bracht mij in staat om ze toe te passen in mijn eigen leven. Deze levens-veranderende informatie wil ik ook graag met jou delen.

Als Life-style Coach, Liefdes-Coach en Co-Creator ben ik graag bereid om jou te helpen, je te laten ervaren hoe de wetten van het universum en de natuurwetten zijn, en hoe ze van toepassing zijn op jouw leven, de gehele maatschappij en de mensheid. Door het eerst te begrijpen en vervolgens samen toe te passen in jouw leven, kan jij ook een bewuste schepper van je eigen droomleven zijn.
Laat je dus maar gewoon verrassen door alle blogs en events op mijn website en begin vandaag nog te leven vanuit liefde, harmonie en dankbaarheid, want ik weet dat wanneer ik mijn droom kan leven, dat iedereen dat kan… Ook jij!
Een kleurrijke groet, van hart tot hart,
John ‘Jagadiël” Breukels

CONTACT ME

WHY CHOOSE JOHN JAGADIEL BREUKELS?

improved
state of mind

optimism

energy and
life balance

blissful
happiness

TESTIMONIALS FROM OUR CLIENTS

Don’t take our word for it – here’s what our clients say:

Zojuist je workshop ‘Heilige Graal cirkel’ gevolgd. Super mooi. mijn lieve vriend, misschien moet je er maar eens een boek gaan over schrijven, dan zal ik deze zeker aanbevelen aan mijn mannelijke vrienden, maar ook zeker aan mijn vriendinnen, want zij durven nog niet de leidende rol aan te nemen. Er zal vlug verandering  komen in het gedrag van de mensen, dat voel ik tot in de topjes van mijn tenen. Vele lieve groetjes en een dikke knuffel, Sandra en proficiat met je nieuwe website, is heel overzichtelijk en boordevol info.

Sandra R.

Perfecte begeleiding, John! Ik kom net uit een situatie (burn-out) waarbij ik aan het wachten was dat mijn partner me even zou gaan leiden, zodat ik op adem kon komen, maar dit werkt(te) niet!! Nu ik terug in mijn eigen kracht begin te komen en terug leiding over mezelf begin te nemen, zie ik dat mijn partner de stuwende kracht altijd al is geweest en ik terug de leiding kan beginnen op te nemen….wow ik ben dankbaar dat ik zo’n relatie heb, alleen ik was er mij nog niet bewust van en zoekende buiten mezelf. Dankjewel, liefs, Claire

Claire, België

Bedankt voor de prachtige sessie en de vele inzichten, John, voor de motivatie, voor de “reminder”. Een sessie die ik nog vele malen ga herbeleven tot ook mijn droom, mijn realiteit is.
Ik ben deze morgen wakker geworden en heb een hele boel affirmaties gezegd, gedacht het moet “NU” veranderen, ik kan het ! Dan open ik mijn FB en het eerste dat ik zie is jouw tekst 🙂


Toeval ? Nee, toeval bestaat niet, het valt je toe !!

Dankjewel! Ann

Ann, België

Mijn reactie op een testimonial:

Lieve Inge, juist zo’n prachtige ziel als jij verdient het om eens wat meer jezelf te verwennen.

Je hebt jezelf jarenlang genoeg op de 2e (of lagere) plaats gezet om het anderen naar de zin te maken, toch? Genoeg aangepast aan anderen, en over je eigen grenzen gegaan (en laten gaan), dus nu is het zeker tijd voor zelfliefde!

Ik stuur je ook nog even een welgemeende warme knuffel, John

John Jagadiël