+31646294809
info@johnbreukels.com

3D – 5D, de valkuilen van dit moment!

3D – 5D, de valkuilen van dit moment!

De overgang van de 3e dimensie, naar de het 5e dimensie-bewustzijn… en de valkuilen van dit moment!

We zitten middenin een periode waarin we overgaan naar een hoger bewustzijn waardoor we als hoog gevoelige zielen veel nieuwe informatie door krijgen om bij te dragen aan een nieuwe wereld.

Er worden telkens opnieuw multidimensionale poorten geopend die je helpen het ego bewustzijn (3e dimensie) te doorzien vanuit je zielsbewustzijn (5e dimensie).  Je kunt je voorstellen dat wanneer je als hoog gevoelige ziel op deze manier veel informatie door krijgt, die je deze soms niet kunt plaatsen dat dit kan leiden tot terugtrekken, overprikkeling en andere gevoelens.

Hoe ga jij om met zoveel informatie en gevoelens en emoties die je allemaal oppikt en nog niet kunt uiten en kunt plaatsen? Welnu, daar hoef je niets mee, en daar moet je niets mee… Laat het gewoon gebeuren!

Valkuilen: Denk niet dat als je éénmaal in dat hogere bewustzijn bent, dat je klaar bent! Ik heb daar zelf recentelijk weer een pittig lesje in mogen ervaren. Mijn eerste shift in bewustzijnsverruiming begon al sedert 2004. Een enorme acceleratie heb ik zelf mogen meemaken sinds 11 november 2011, de zogenaamde 11/11/11 Sterrenpoort.

In de periode van 11/11/2011 tot en met de veelbesproken datum van 21 december 2012 heb ik enorm veel mogen ontvangen en kon daardoor sneller groeien, waarvoor ik dankbaar ben. Ik mocht niet alleen de verschillen in 3D, 4D en 5D ervaren, maar ik kreeg zelfs al de sleutels en lichtcoderingen tot aan de 13e Dimensie. Een werkelijk geschenk die ik heb beschreven in mijn boek “Miracle Light 13D Awareness”, van waaruit ook de 13D Weekends zijn ontstaan met de 13 diamanten lichtcoderingen.

Voor nu is het handig om voor de grote massa dit artikel even te beperken tot enkel 3e dimensie en 5e dimensie bewustzijn: Heel kort uitgelegd is leven in de 3e dimensie het ego bewustzijn, gehecht zijn aan je slachtofferschap, identificatie met macht en materialisme.

Vanuit de 5e dimensie leven, ben je los geraakt met de identificatie vanuit het ego, ben je in verbinding met je hogere bewustzijn, waardoor deze wordt verruimd en je meer leeft vanuit je hart. Tevens ervaar je onvoorwaardelijk liefde voor jezelf en daardoor ook voor alles om je heen. Vanuit dit punt leef je in totale vrijheid, zonder verwachtingen, zonder tijd, je laat je mee stromen door het leven waarin alles vloeiend in elkaar overloopt en je precies krijgt wat je op dat moment nodig hebt. Je staat dan helemaal OPEN voor alles wat er komt, heb je geen oordeel en angsten meer over jezelf, anderen en het leven. Geen gedachtegangen meer die jouw leven overnemen, maar daar voor in de plaats meer rust en stilte in je hoofd.

Deze periode, waarin we nu zitten… Het zijn de ultieme testfases voor ons!

Het is een mooi proces om met je spiritualiteit bezig te zijn, echter vergeet niet dat jij van nature al een spiritueel lichtwezen bent. Je missie hier op aarde is feitelijk dat je vanuit je IK BEN-aanwezigheid een bewuste keuze hebt gemaakt om af te dalen achter die sluiers: Je koos een menselijk voertuig (lichaam) en je koos ervoor om menselijke ervaringen op te doen, en daar hoorde die 3e dimensie gewoon bij. Daar is niets mis mee, dat is niet fout of verkeerd… Het is je leerproces op weg terug naar huis!

Zelf weet ik inmiddels dat mens zijn heel menselijk is, en dat er zomaar iets gebeurt in je leven (volgens onze zielencontracten), waardoor je zo weer in valkuil van het 3e dimensie ‘denken’ stapt. Tenslotte kwam je hier niet alleen, maar heb je afspraken met 144.000 andere zielen gemaakt die allemaal volgens jouw contract met de Bron op de juiste plaats en het juiste moment in je leven komen. Alles heeft een reden, niets gebeurt toevallig… Belangrijk is dat jij het ook herkent (en durft te erkennen) bij jezelf, zodat we collectief weer kunnen groeien.

Ik wens jou hele mooie en leerzame processen, waarin de transitie goed en soepel mag verlopen. Alhoewel, je mooiste lessen zitten wel in de meest krachtige levenservaringen. Durf ze aan te gaan!

Namasté,

John Jagadiël Breukels

 

3 reacties

 1. Deweerdt A schreef:

  Hallo John,

  prachtig om te lezen en zo een waarheid.
  Ik zit nog niet zo ver als jij, maar toch voel ik dat ik op de juiste weg ben.

  Groetjes <3 <3

 2. Jofke schreef:

  Mooi verwoord!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.