+31646294809
info@johnbreukels.com

2 Transmissies van Arcturianen en de Galactische Dolfijnen!

2 Transmissies van Arcturianen en de Galactische Dolfijnen!

17 januari  is een memorabele dag! …Exact 5 jaar geleden lag ik in een Nederlands ziekenhuis en had één dag eerder – op 16 januari 2014 – zojuist de diagnose gekregen: Non-Hodgkin lymfoom, ofwel lymfeklierkanker, die ik met behulp van bewustzijn, engelen en de Bosnische piramides vrij snel heb kunnen genezen.

Nu, 2019 zit ik in Ljubljana, Slovenië… en hoewel ik gisteren – 16 januari ’19 – wel het één en ander aan afspraken had, speelde de datum wel een paar keer door mijn hoofd… Het bleek een voorbode!

Afgelopen nacht, de nacht van 16 naar 17 januari, stapte ik in bed en na nog wat heerlijke hartverwarmende knuffels met mijn geliefde sloot ik mijn ogen. Echter, hoewel ik verwachtte dat het donker zou zijn met gesloten ogen, nam ik een helder licht waar… een licht dat ik nooit eerder zo fel, puur en intens heb mogen ervaren. Direct daarna verschenen er 3 Arcturiaanse wezens, vergezeld door fijne hoogtrillende energieën die ik zelf als de galactische dolfijnen omschrijf. Gedurende een aantal uren, althans zo voelde het voor mij, werd er hard gewerkt op DNA niveau, chakra’s en mijn gehele lichtlichaam… Ik ontving een tweetal transmissie deze nacht – waarover meer hieronder – en sinds mijn ontwaken deze morgen ervaar ik een gevoel van gelukzaligheid, liefde, eenheid, puurheid!

Sinds 7:30 uur deze morgen ben ik gaan schrijven over alle ervaringen en gebeurtenissen van de afgelopen nacht, waarvan hier het resultaat in het Nederlands. Later zal ik dit nog vertalen naar het Engels, waarna Alenka het nog vertaald naar het Sloveens…. Waarom? Deze transmissies zijn het ultieme, en de Arcturianen hebben gevraagd om deze uitwisseling van energie, deze beide transmissies zoveel als mogelijk door te geven aan een ieder die er klaar voor is!

Arcturian DNA Cell-Repolarisation & Stellar Axiatonal Alignment

De Arcturianen en de galactische dolfijnen, evenals mijn galactische zelf, zijn verheugd om je uit te nodigen voor deze baanbrekende lichttransmissie, die deel uitmaakt van de doorlopende galactische dna-upgrades en activeringen, die ons door de Arcturiërs worden aangeboden.

Deze wereldwijde verzending is zowel een upgrade als een activering.

In het eerste deel van de transmissie – Arcturian DNA Cell-Repolarisation – wordt een repolarisatie van de cellen vergemakkelijkt door de Arcturianen. Repolarisatie is ontlading en herlading van de cellen, op DNA niveau.

Volgens de Arcturianen is dit het volgende evolutionaire stadium in de transmutatie van het humanoïde DNA op een cellulair niveau, een verandering in de moleculaire atomaire structuur en lading van onze cellen om ons samen te smelten met onze galactische DNA en monade-ster om de kristalijne multidimensionale wezens te worden, voorbestemd om te zijn.

Tijdens mijn eigen activering en voorbereiding vertelden en toonden ze me dat we een geleidelijke verandering in onze cellen hebben ondergaan om hen voor te bereiden op een complete herstructurering van cellen op basis van koolstof en silicium en dit is het hoogtepunt van dat werk. Dit is een verandering in de moleculaire en chemische structuur van de cellen, die een enorme en radicale impact heeft op de manier waarop we onszelf en het universum waarnemen. Het is ook een verandering van de elektromagnetische lading in onze cellen. Het zorgt voor een immense toename van de lichtfrequentie en de trillingsfrequentie (snelheid) van de cellen. Deze activering wordt bekroond met een reboot van onze cellen om ons in staat te stellen volledig te verankeren in onze galactische avatar-blauwdruk op een cellulair niveau, zodat ons lichtlichaam in staat is te vibreren op pure bronenergie en deze in onszelf te verankeren.

Wanneer deze kosmische eenheid wordt gevestigd in de cellen, zul je jezelf voelen en waarnemen als een sterrenportaal en een deel van het planetaire lichaam, een bewustzijnsveld. Je bent een licht in de ruimte waar de planeten en sterren een baan vormen als onderdeel van het universele veld van bewustzijn voorbij de menselijke egoïste illusie van het lager zelf. Je ervaart een staat van extatische eenheid, gelukzaligheid en vreugde, die onze natuurlijke staat van zijn is, van transcendentie en galactische suprematie. Je bent het centrum van het absolute kwantum 0-punt en je betreedt het eeuwige bewustzijnsgebied.

Het tweede deel van deze transmissie is een stellaire axiatonale uitlijning die je innerlijke christusraster zal uitlijnen met het kristalachtige raster van de aarde en het universele raster als geheel.  Stellaire axiatonale Transfiguratie!

Lang geleden werd de mensheid in zijn geheel afgescheiden van de energielijnen die ons verbinden met ons lichaam, met de energetische velden om ons heen, met de leylijnen van onze planeet en van daaruit met het energieraster van de het hele universum. Deze energielijnen worden de Axiatonale lijnen genoemd.

De axiatonale lijnen zijn een pad (stellaire poorten) voor kosmische energie in het lichaam en het energienetwerk of -rooster in het lichtlichaam waar alle dimensionale frequenties worden omgezet in de meridianen, chakra’s en etherische structuur. De verticale lijnen bewegen zich door het gehele lichtlichaam met energie naar de chakra’s. Deze verticale lijnen hebben snijpunten met de horizontale velden die uit de chakra-kegels steken, en waar het DNA zich manifesteert. Elke axiatonale lijn heeft een overeenkomstige dimensie, chakra en frequentiekleur. Hetzelfde netwerk of raster van axiatonale lijnen, die aanwezig zijn in het persoonlijke lichtlichaam, is onderling verbonden met de axiatonale lijnen van het planetaire lichaam. Het planetaire kristalijne raster is een exacte replica van ons persoonlijke energienetwerk (en omgekeerd) en dit breidt zich uit over het verenigde veld van energetische lagen die de planetaire, galactische en universele bewustzijnsenergiesystemen omvatten… en deze goddelijke blauwdruk is ook in elk binnenste gestempelde atoom van ons wezen. Omdat elke druppel een exacte replica is van de atomaire structuur van de oceaan en vanuit een hoger perspectief als de grotere kosmische oceaan wordt gezien. Vanwege de repolarisatie en verandering van de lading in de cellen is een axiatonale transfiguratie nodig om je volledig op één lijn te houden en te synthetiseren met de planetaire, stellaire en universele energienetwerken en om je weer opnieuw op één lijn te brengen met de elektromagnetische stromen van de aarde.

Deze overdracht is een evolutionaire kwantumsprong van de mens naar het galactische bewustzijn, en éénwording met Bron. De stap die volgt na de actualisatie en voltooiing van onze ascensie. Van mensachtig dicht zijn naar galactisch lichtwezen. Het is overbodig om te zeggen dat je hele goddelijke potentieel, dat nu in het eeuwige 0-punt bestaat, beschikbaar en “nabij” zal zijn. Je goddelijke gaven en talenten zullen bloeien en je zult een gloednieuw gevoel van eenheid hebben, dat niet langer “bedreigd” of verzwakt zal worden door de egoïstische denkwijze van dualiteit. Of je zult je er tenminste van bewust zijn, wanneer ego binnenkomt op je weg naar innerlijke angst en kan dienovereenkomstig opnieuw focussen en opnieuw in de liefdeseenheid zijn.

Dit zal ook een upgrade en fijnere afstemming van jouw centrale zenuwstelsel veroorzaken, wat weer van invloed zak zijn op zintuiglijke waarneming). Alle sluiers worden opgeheven terwijl je bewustzijn zich onderdompelt in het 0-punt kwantumveld. Je ervaart een samensmelting met jezelf en je gaat de bron waarnemen als eenheid met jezelf, wanneer je volledig aanwezig bent in je hart en uitgelijnd bent met het galactische hart en de blauwdruk van je avatar lichtlichaam. We gaan puur en zuiver groeien naar de galactische intelligentie van het lichtlichaam en zullen onze zetel terugwinnen in de galactische raad, als de sterren die we werkelijk zijn.

Als jij je klaar voelt voor deze monumentale verschuiving in het galactisch bewustzijn, volg dan de onderstaande instructies om deze twee transmissies te ontvangen. Dit is een kwantumsprong in de gouden eeuw, die alle polariteit achterlaat.

Wat kun je doen om deel te nemen en aan te melden?

Bepaal voor jezelf of je enkel de transmissies wenst te ontvangen, of… wellicht voel je je geroepen om deze transmissies zelf ook verder door te geven?

Uitsluitend ontvangen voor jezelf kan op 2 manieren, te weten:

  1. Fysiek, door een persoonlijke afspraak te maken… uitwisseling van energie: € 55,00*
  2. Op afstand, waarbij we een datum en tijd afspreken en jij thuis lekker ontspannen ligt/zit… uitwisseling van energie: € 19,00 per transmissie, ofwel € 38,00 totaal, …vooraf over te maken.

Wil je zelf deze transmissies ook kunnen doorgeven, maak dan een persoonlijke afspraak voor een langere sessie, waarbij je de twee transmissies eerst gaat ontvangen, en vervolgens de instructies krijgt om deze weer door te geven. Hiervoor plannen we een langere tijd in op locatie, bij mij of bij jou, afhankelijk van wat op dat moment het beste past! uitwisseling van energie: € 88,00*

  • Persoonlijke (fysieke) afspraken met * zijn exclusief eventuele reiskosten
  • De komende weken plannen we dagdelen in Hoorn (NH), waar we deze transmissies op afspraak kunnen doorgeven in de energie van de Bosnische 7-mineralen kristallen.

Wil je je aanmelden? …vul dan hieronder je gegevens in en ik neem vrijblijvend contact met je op

[ninja_form id=2]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.