Calendar

dec
3
zo
2017
Spirituele Expo – Leuven @ Leuven
dec 3 @ 10:00 – 17:30
dec
8
vr
2017
Lezing: Zielen Bewustzijn – Alkmaar @ GVL Alkmaar
dec 8 @ 20:00 – 22:30
dec
10
zo
2017
Workshop ‘De Heilige Graal’ – voor vrouwen @ Wevelgem
dec 10 @ 12:00 – 17:00
Workshop ‘De Heilige Graal’ – voor vrouwen @ Wevelgem | Wevelgem | Vlaanderen | België

De Interactieve Workshop ‘Werken met de Heilige Graal’ is een transformerende en helende reis voor vrouwen, echter de reisleider is een man… Is dat niet vreemd? Mijn visie is dat we zelf de dualistische gedachten in stand houden door elkaar te zien als twee tegengestelde opponenten. We zijn tenslotte allemaal één, beiden afkomstig uit dezelfde bron van liefde en licht, echter… in dit leven koos jij voor een vrouwelijk voertuig en ik koos het mannelijk voertuig om onszelf op aarde te kunnen presenteren en voortbewegen. De echte pijnlijke man/vrouw stukken kunnen we pas liefdevol gaan helen als we in een zuivere en vooral veilige verbinding zijn.

In deze workshop voor vrouwen zal mijn IK BEN zich kwetsbaar opstellen, waarbij ik een dienstbare representant voor de man of mannen in jouw leven zal zijn… de spiegel van het leven en je leerprocessen, op pad naar heling en het Bewustzijn van de Baarmoeder! Die ervaring brengt de energieën van pure, zuivere en Goddelijke Vrouwelijkheid bijeen voor de compositie van de Godin.

Door mijn hogere essentie, de vertegenwoordiger van het zuiver mannelijke, te verbinden met de hogere essenties van de vrouwen in de cirkel, zullen we tot onze ware kern kunnen komen. We zullen inzichten krijgen, waarmee we de dualiteit in de man/vrouw-stukken weer tot een optimaal magische eenheid kunnen brengen.
Vrouwen van nu, die in dit leven te maken hebben gehad met onderdrukking, machtsmisbruik, verkrachting, incest of welke vorm van (seksueel) misbruik dan ook, mogen ervaren dat het niet langer nodig is om de strijd tegen dit onrecht aan te gaan vanuit je hoofd, de geest!

Je heilige graal , de baarmoeder, resoneert met de kracht van onze moeder aarde. Je kunt haar hartslag zelfs tot in het diepste van je yoni ervaren, tenminste: als je alle haat, of gevoelens van onmacht en strijd uit je hoofd laat verdwijnen.

Veel vrouwen komen niet in hun werkelijke kracht van de Godin, door alle destructieve gedachten en te blijven mijmeren over: ‘Waarom ik?’ en ‘Waarom moest mij dit overkomen?’ Een dergelijke ervaring is natuurlijk nooit wenselijk, echter het is ook niet goed om telkens met je verleden bezig te zijn. Veel vrouwen voelen zich onbewust onwaardig vanwege hun verleden, maar hun verleden is verleden, voorbij, en het verleden bracht je naar het heden. Het maakt niet uit wat je verleden is. Of het nu om je verleden in dit leven of een vorig leven gaat. Het verleden is voorbij, het is verdwenen. Er is alleen het nu, deze ene seconde waarin je dit leest. Deze ene seconde is het enige moment dat het waard is geleefd te worden, omdat wanneer je probeert in het verleden te leven, de energieën van het verleden telkens in het nu gebracht worden. Ze hebben dan een enorme invloed op je energieveld, op je Chakra’s en zelfs op je emotionele lichaam, met alle fysieke klachten tot gevolg.

Om ervoor te zorgen dat je uit je hoofd komt, de geest kunt onthechten van deze oude energie, mag je eerst in liefde accepteren wat er gebeurt, door de kracht van de Godin aan te roepen. Daarna zal jij je weer één voelen met je heilige tempel, vooral door weer meer aandacht te schenken aan wie je werkelijk bent: “De Godin met de Heilige Graal”. Je hebt dan ook direct het antwoord op de vragen die je zo lang in je hoofd hebt laten rond spoken: De Godin met de Heilige Graal paste niet in de oude wereld met mannelijke overheersing… en dat kunnen we samen veranderen!

Veiligheid & Vertrouwen!
Hoewel de filosofie achter deze workshop uit de Siddhi Samyama Tantra komt, houden we onze kleren aan. Daarnaast ben je veilig in een kring met je ‘zusters’ en is er slechts één mannelijke representant, die zich tevens kwetsbaar en dienstbaar coachend zal opstellen om samen deze reis te maken.

De workshop wordt ondersteund met Heilige Graal olie van Light Miracles essentials (klik hier voor meer info), meditaties, rollenspellen en helende cirkels

De uitwisseling van energie voor deze workshop bedraagt € 88,00 per deelneemster.

Wil je jezelf direct inschrijven?

dec
20
wo
2017
Happy Holidays in Herzegovina! @ Bosnië Herzegovina
dec 20 2017 – jan 3 2018 hele dag
jan
12
vr
2018
13D Weekend – Lokeren @ Lokeren-Zeveneken
jan 12 – jan 14 hele dag

Bewustzijn & Lichtcoderingen voor de Nieuwe Mens, door middel van 13 diamanten, waarmee we een liefdevolle transitie kunnen ondergaan naar de hogere dimensies, zodat we kunnen en mogen leven in de nieuwe wereld waar velen van ons zo diep naar verlangen.

Het programma van een 13D-weekend ziet er als volgt uit;
Vrijdagavond – Ontvangst en kennismaking op de locatie tussen 17:00-18:00 uur
Diamanten afstemmingen 1 t/m 3
1e: Heling van de Bron
2e: Bewustzijn van de Bron
3e: Programma van de Ziel

Zaterdag – We creëren de Nieuwe Aarde met de Diamanten afstemmingen 4 t/m 9
4e: De Innerlijke Wijsheid (creëren van Eenheid)
5e: Verbinding van Visie & Verbondenheid, met uitbreiding van de Pijnappelklier, Hypofyse en Hypothalamus, voor de Innerlijke Ziener
6e: De Tweelingstraal… Het Magdalena-Kristal
7e: De 7 Scheppende Krachten (verbinden met de Elohim Stralen)
8e: De Walvissen en Dolfijnen (ontvang de oceaan van Liefde)
9e: Het Rijk van de Sterren & Eenhoorns… de Boodschap van de kinderen van de Nieuwe Tijd

Zondag – Stap mee in de Nieuwe Wereld; Diamanten afstemming 10, 11, 12 en 13
10e: Elohimstraal 10, openen van “Yahweh” in het hoger Hart
11e: Goddelijk Principe, de terugkeer van “Shekinah” bij Yahweh in het hoger hartchakra… de Liefdesvonk in jezelf
12e: De Eenheidsactivatie… We reizen naar Shambhala en keren terug met de 12-puntige ster van herinnerd Meesterschap
13e: Sleutels & Lichtcoderingen in 13D bewustzijn

Afhankelijk van het uiteindelijke aantal deelnemers kunnen de tijden iets wijzigen.

De uitwisseling van energie voor het gehele weekend, inclusief de 13 diamanten, en inclusief de overnachtingen met ontbijt, bedraagt normaal 444,- euro.
Zonder de overnachtingen kunnen we je dit schitterende weekend aanbieden voor 277,- of 333,- afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Een buitenkans om deze 13D lichtcoderingen te ontvangen en te ervaren, dus geef je snel op, want vol is vol! Ben jij erbij?

Mee-Doen-Regeling aanvragen… klik op de button voor je aanvraag!

Aanmelden kan tot uiterlijk 4 weken voor het weekend

Vooraf aan te melden om je plaats te reserveren! Wil je jezelf direct inschrijven? 

jan
21
zo
2018
Spirituele Expo – Aalst @ Aalst
jan 21 @ 10:00 – 17:30
jan
28
zo
2018
Spirituele Expo – Antwerpen @ Zaal Zappa
jan 28 @ 10:00 – 17:30
feb
2
vr
2018
Angel Party – Wevelgem @ Wevelgem
feb 2 @ 19:30 – 23:00

De Engelen-Party is een leuke, leerzame en liefdevolle manier om kennis te maken met de Engelen,
met vrienden, familie en gelijkgestemden

Het woord “Engel” betekent: “Boodschapper”. Engelen zijn energieën van onvoorwaardelijke liefde.  Zij zijn uitsluitend bezig om op onze mogelijkheden te focussen en niet om onze fouten te zien. Engelen oordelen niet, maar Engelen geloven in jou, of jij nu wel of niet in hun bestaan gelooft. 70% van de mensheid gelooft in Engelen en maar liefst 32% daarvan heeft er daadwerkelijk ook ontmoetingen of ervaringen mee gehad.
Diegenen die regelmatig met engelen werken, geven aan dat er grote positieve veranderingen in hun leven hebben plaatsgevonden. Men voelt zich blijer, meer zelfvertrouwen, vredig en minder bang voor de toekomst.

Nu hebben mensen op Aarde een vrije wil, om zelf beslissingen te kunnen nemen, en daar hebben de Engelen alle respect voor. Zij zullen (en mogen) nooit ingrijpen in onze vrije wil. Natuurlijk weten ze wel wat wij nodig hebben, maar werken uitsluitend volgens de Universele wetten. De allerbelangrijkste regel is: “VRAAG!!!”
Vraag dus gerust jouw Engelen om assistentie in wat dan ook, en kijk, hoor of voel wat er gebeurt. In de wereld van de Engelen is geen Aardse tijd, dus ze kunnen overal en altijd bij je zijn.

Onze Engelen-party zal in het teken staan van “Contact maken met Engelen & Werken met Engelen”, inclusief:

  • Een meditatie voor uitnodigen en contact maken met Engelen
  • Zelf je eigen Engelenkristal activeren (deze krijg je van ons)
  • Met de essences van 18 Aartsengelen ontdekken welke Engelen er nu in je leven zijn.
  • En een uitleg over de verschillen tussen Aartsengelen, Beschermengelen en andere Lichtwezens.
  • Voor wie al vaker met Engelen heeft gewerkt; een Goddelijk Plan (kaartlegging) met AE Michaël

Optioneel: de Angel Hug! Hoe en wanneer geef je een Engelen knuffel, een knuffel die meer zegt dan 1.000 woorden

Uitwisseling van Energie voor een Angel Party is € 33,00 per deelnemer

Wil je jezelf direct inschrijven?

feb
4
zo
2018
Spirituele Expo – Waregem @ Waregem Expo
feb 4 @ 10:00 – 17:30
feb
11
zo
2018
Spirituele Expo – Eeklo @ Sparrenhof
feb 11 @ 10:00 – 17:30